Moet je al je boekingen opnieuw synchroniseren (bijvoorbeeld omdat er een boeking ontbreekt), volg dan deze stappen:
- Ga naar de pagina Accommodaties
- Klik op het menu ”…” van de accommodatie en kies “Synchronisatie”
- Ga onderaan naar “Reserveringen resetten (kalender)”.
- Klik op “De kalender resetten”

Als je bevestigt, gebeurt het volgende:
- Alle boekingen worden verwijderd, samen met de bijbehorende missies.
- Al je boekingen worden opnieuw geïmporteerd, tot 1 jaar terug in het verleden.
- Alle schoonmaakberichten worden voor deze boekingen aangemaakt (zie hier voor meer details over hoe dit werkt).
- Afhankelijk van het aantal aangemaakte missies moet je mogelijk de toewijzingen van de missies controleren en bijwerken. Controleer dit dus.
Zo ga je terug naar een schone en actuele agenda.